AZG biedt bedrijfsleiders met overvolle agenda’s een taxirit aan

Artsen Zonder Grenzen lanceert vandaag een nieuwe campagne voor de bedrijfswereld in samenwerking met ŠKODA. Door bedrijfsleiders uit te nodigen voor een taxirit, wenst de organisatie een langetermijnrelatie aan te gaan met bedrijven en haar fondsenwerving verder te diversifiëren. Bedrijfsleiders krijgen dan weer de kans actief deel te nemen aan de missie van Artsen Zonder Grenzen.

“We zochten naar een originele manier om een plaatsje te veroveren op de overvolle agenda van bedrijfsleiders voor een verkennend gesprek. Door hen uit te nodigen en te vergezellen in onze tijdelijke taxi hopen we hierin te slagen. En hopelijk is deze eerste ontmoeting een aanzet tot een meer structurele samenwerking”, zegt Philippe Matthys, verantwoordelijke voor partnerschappen met bedrijven bij Artsen Zonder Grenzen.

In België steunden vorig jaar 5.745 bedrijven Artsen Zonder Grenzen voor een totaalbedrag van 1.648.339€. Dit vertegenwoordigt 4 % van de totale inkomsten van AZG in België in 2015. Artsen Zonder Grenzen hoopt na de campagne 10 nieuwe grote partnerschappen met bedrijven aan te gaan.

“We zijn trots partner te zijn van AZG. Artsen Zonder Grenzen opereert steeds onafhankelijk en gaat altijd tot het uiterste om mensen in nood te helpen in meer dan zestig landen wereldwijd. Dit steunen we als bedrijf voluit” Christian Rampelbergh, Algemeen Directeur van ŠKODA Belgium.

Hoe een taxitrit reserveren? Dit kan door simpelweg te bellen naar 0800/11 323. Op de vooraf afgesproken plaats en tijdstip komt de AZG-taxi dan aangereden. De campagne begint vandaag en loopt tot 20 december 2016.

Over MSF/AZG

Artsen Zonder Grenzen is een medisch-humanitaire noodhulporganisatie, met projecten in meer dan 70 landen wereldwijd.